Facebook – disconnecting people, II

Det ser faktisk ud til, at Facebook allerede tidligere har været inde at fedte i mine opslag, men nu er censuren så umisforståelig, at jeg nok snart kan føje mig selv til rækken af de digitalt deporterede. Følgende notifikation ledsages af en trussel om, at de gentagne brud på tankereglementet, som der åbenbart er tale om, medfører en “fare for, at offentliggørelsen af din side fjernes”. Her følger så dokumentationen, så enhver kan komme med sit gæt på, hvad det var, der ikke måtte tænkes i det opslag:

fb

Linket drejer sig om artiklen Robinson, Spencer, Wood – og undertegnede.

Og hvad skal man så tænke om dette? Blandt andet det følgende:

Hvorfor er eliten og dens rådgivere så fokuserede på at styre debatten teknisk – ved hjælp af censur, retssager og politisk vold? Fordi de har lært på deres snakke-studier og under deres pseudovidenskabelige kaffeslabberaser, at magten og den sociale ingeniørkunst altid vinder, at mennesker er følelsesstyrede og let manipulerbare, og at det ikke kan gælde om andet end at komme de russiske internet-robotter og populisternes fobier i forkøbet. Og hvorfor er deres opponenter så informationsteknologisk klodsede? Hvorfor er de værdipolitisk konservative så dårlige til at erobre medieplatforme, anlægge retssager og ødelægge valgplakater med videre? Fordi de ikke har gået i den samme sofistiske skole som tidens dåseintellektuelle. Fordi de i sidste ende tror på noget så gammeldags som sandheden, den sunde fornuft og Lincolns ædle sætning: ”You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”.

2 meninger om “Facebook – disconnecting people, II

  1. Update 17:47: Hverken automatisk eller manuel anbringelse af link til dette indlæg på Facebook synes at kunne lade sig gøre. Censuren sletter åbenbart også sporene af, at den har fundet sted. Den tekst, FBs lommetotalitarister har forfattet til lejligheden er: “Fejl. Din besked kunne ikke sendes, fordi den omfatter indhold, som andre personer på Facebook har anmeldt som misbrug”.

    Like

  2. Det er måske ikke så overraskende, at folk, der mukker over justitsmordet på Tommy Robinson, får problemer med magthavernes kommunikationsteknologiske håndlangere. Alligevel virker det dybt chokerende, og det er først langsomt gået op for mig, hvad chikanen drejer sig om:
    1) digital vandalisme rettet imod ovennævnte opslag, 2) 3 dages blokering for ytringer på FB, 3) en uspecificeret trussel om, at siden Tankesite kan blive udslettet, hvis den fortsætter med at argumentere for de forkerte synspunkter. Endnu et slag i bolledejen fra internettets politiske marionetdukker – og endnu en brændt bro imellem os.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s