Facebook – disconnecting people V

Der er fuldt knald på historien om silikonefascisterne og de brændte bogstavers politik. I går modtog jeg nok engang Facebooks halvkvædede viser om et eller andet censurtiltag, og så man man jo rode lidt rundt i indbakkerne og eksperimentere lidt med sin konto for at se, hvad der foregår. Her er det så i censurhipsternes egen retorik:

Screenshot_2019-09-18-04-02-19 (1)

Det er ganske vist, at Nobody expects The Spanish Inquisition, og jeg havde umiddelbart ikke ringeste anelse om, hvad anledningen til karantænen kunne bestå i – hvilket jo nok heller ikke er så underligt, eftersom det åbenbart drejer sig om et FB-opslag helt tilbage fra 19. marts, og det tilsyneladende er selve forekomsten af det forbudte navn, Tommy Robinson, der har vakt censorernes bekymring:

banning17-9

Men den 19. marts, det var jo før, nogen rigtig var klar over, at vi ikke længere måtte sige navnet på vores very good friend Tommy Robinson! Man burde vel ha’ en chance for at lære at snakke deres nysprog, før processen går i gang! Imidlertid handler det her slet ikke om mine fortrædeligheder eller om, hvilken undskyldning fjolserne denne gang har udset sig for at vandalisere mine ytringer. Det afgørende er kvantiteten og målrettetheden i den manipulation, der foregår. Som jeg skrev for nyligt, er det efterhånden normen, at konservative facebook-brugere vader fra den ene karantæne til den næste og indimellem ofte befinder sig i en endnu mere uigennemskuelig fase af shadow banning. Guderne må vide, hvor mange millioner timer, man på den facon holder konservative skribenter ude af offentligheden, hvor mange millioner læsninger og møder imellem konservative man får forhindret, og hvor stor en del af internettets samlede informationsmængde man kunstigt får skubbet i den politisk korrekte overklasses favør. Og hvis ikke guderne ved det, så lur mig, om ikke et sammenrend af politisk umodne dengser i Californien ved det! Man må antage, at de regner på sådan noget og udveksler arbejdspapirer og sidder i plenum, mens de forbereder sig på  præsidentvalget i 2020 og indhøster alle erfaringer til det store slag.

PS: Man kan dårligt slippe afsted med at omtale Tommy Robinson uden i forbifarten at promovere denne cover-version af et gammelt hit. Se den før censorerne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s