Facebook – disconnecting people VI

Tommy-Robinson-768x456

Det kan virke noget grotesk, at Facebook og konsorter gennemfører deres forvridning af den offentlige debat efter en international målestok, men at det alligevel synes at gå trægt med overhovedet at få indsamlet dokumentation på, hvad der foregår. Det har jo nok noget at gøre med, at både pressen, politikerne, universiteterne og kunstverdenen sover de retfærdiges søvn. En mand, der ikke sover, er til gengæld Lars Andersen, der netop i går leverede en righoldighed af kontekst til den situation af intellektuel stuearrest, jeg befinder mig i:

Endvidere skrev JP-bloggeren Lars Boje Mathiesen, ligeledes i går, et godt indlæg om Tommy Robinsons unævnelighed – og om alle dem, der tier og samtykker: “Hvis man skriver dette navn, så bliver man blokeret på de sociale medier“.

PS: Læs også denne artikel fra Trykkefrihedsselskabet, der virker mere aktuelt end nogensinde, og som til januar vil overrække deres ytringsfrihedspris, Sappho-prisen, til Tommy Robinson: “Facebook udøver trusler og censur mod Trykkefrihedsselskabet“.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s