Rystende “fake news” fra Sverige

https://player.vimeo.com/api/player.js Samnytt TV – När invandringen kom till Kil from SAMHÄLLSNYTT on Vimeo.

Jeg ved ikke, om det er et tilfælde, at denne video ikke kunne deles på Facebook, men YouTube-udgaven er i hvert fald gemt bag et krav om aldersdokumentation, så mon ikke de åndelige børnesoldater fra Silicon Valley har et eller andet velmenende i sinde? Her er i hvert fald den kommentar, der skulle have ledsaget delingen:

Det er ganske utroligt, som de alternative junk-medier forstår at iscenesætte deres “fake news” og “hate speech”, som om det var rigtige nyheder! Komplet, med både dyrisk agerende indvandrerdrenge fanget på video, mens de terroriserer svenskere, og dybt bekymrede forældre til ofrene, der til forveksling ligner helt almindelige mennesker. Og det er næsten lige så besynderligt, at de velbemidlede hærskarer af kommunikations- og medieuddannede kulturradikale ikke formår at producere tilsvarende film til støtte for deres narrativ om islamofobi og fremmedhad. Kan de mon ikke finde de hundredevis af filmede overfald, der må ligge og rode rundt på internettet? Eller kniber det med at caste de helt rigtige øjenvidner og interviewpersoner?

I øvrigt oplyser Snaphanen, at Sveriges modigste mand i morgen vil tage til Kil for at snakke med de lokale – jeg tænker naturligvis på Joakim Lamotte, der utrætteligt transmitterer live fra forskellige kulturberigelsesramte områder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s